Urheilumarkkinointi

Pro Imperium Oy on mukana tukemassa nuoria urheilijoita heidän edetessään omalla urapolulla. Haluamme antaa urheilijalle mahdollisuuden keskittyä täysin omaan lajiinsa tuomalla urheilijalle uusia yhteistyömahdollisuuksia ja mahdollistaa näin harjoittelun ja kilpailun tasapainoinen sekä tehokas eteenpäin vieminen.

Työskentelemme sekä yksilö- että joukkueurheilun parissa. Toimimme yleisen urheilumanageroinnin eettisen ohjeistuksen ja toimintatapojen mukaisesti. Yhteistyömme urheilijan kanssa on aina yksilöllisesti suunniteltu, urheilijan tarpeet huomioon ottaen. Toimintamme perustuu laajaan yhteistyöverkostoomme sekä vahvaan kokemukseen yhteystyökonseptien suunnittelusta, sopimusneuvotteluista ja sopimusten valmistelusta.

Olemme tärkeä osa urheilijan taustaryhmää halliten kokonaisvaltaisesti sponsoriyhteistyön, markkinoinnin ja mainonnan. Tavoitteenamme on, että niin urheilija kuin sponsoroijakin tulevat huomioiduksi oikeudenmukaisesti ja molemmat hyötyvät tiiviistä, sujuvasta yhteistyöstä.

 

 

Moottoriurheilu
Kevytvenepurjehdus
Salibandy

KymiRing Oy - Iitti

Hankekokonaisuus, joka rakentuu Pohjois-Euroopan johtavan ajokoulutus- ja liikenneturvallisuus- sekä moottoriurheilukeskuksen ympärille. KymiRing tulee valmistuessaan olemaan kansainväliset FIA/FIM standardit täyttävä kilparata. Rata mahdollistaa niin kansainvälisten moottoriurheilutapahtumien järjestämisen, kuin hyvät harjoittelu- ja koulutuspuitteet sekä kansallisen että kansainvälisen tason toiminnalle.

www.kymiring.fi

Moto GP Kymiring businesspark toybarn RatioCrop370240 lajikuva porchecup havainnekuva Moto GP KymiringbusinessparktoybarnRatioCrop370240 lajikuva porchecuphavainnekuva

Yhteistyössä Suomen Viklaliitto ry

Serious Sailing - Serious Fun

www.snipe.fi

IMG 20160515 WA0005 Scira logo Snipe 01 IMG 20160515 WA0005Scira logoSnipe 01

Suomen Salibandyliitto

www.floorball.fi

SSBL logo alueleirit logo talenttileirit logo SSBL logoalueleirit logotalenttileirit logo