Pro Imperium - luonnollinen valinta

Pro Imperium Oy

Pro Imperium on tuonti-, vienti- ja jakeluyritys, jolla on vahva yhteistyöverkosto ja edustettavanaan huolella valittujen päämiehiensä vahvat brändit sekä modernit toimintamallit ja arvot.

Toiminta-alueemme kattaa kaikki pohjoismaat sekä baltian. Yrityksemme avainhenkilöillä on yli 20 vuoden kokemus terveydenhuoltoalan tuotteiden valmistuksesta ja tuotekehityksestä.

Jälleenmyyjille

Jälleenmyyjinämme toimii terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä. Palvelemme yritysasiakkaitamme yhden henkilön yrityksistä ketjuihin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakkaidemme hyväksi.

Valikoimaamme kuuluu niin ammatti- kuin kuluttajakäyttöönkin sopivia, laadukkaita tuotesarjoja. Toimimme ainoastaan jälleenmyyjiemme kautta.

Mikäli yritykselläsi on jo kokemusta kansainvälisten brändien myynnistä ja markkinoinnista, niin ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai lähetä yrityksesi tiedot jälleenmyyjähaku-kaavakkeella.

Haluamme tarjota luotettavaa palvelua ja laadukkaita tuotteita asiakkaidenne hyvinvoinnin parhaaksi.

Urheilumarkkinointi

Pro Imperium Oy toimii vuorovaikutuksessa sekä kansallisten, että kansainvälisten sidosryhmien kanssa ollen mukana luomassa tasapainoista ja tavoitteellista uraa lahjakkaille nuorille urheilijoille.